Over

Exclusief aanbod voor scholen, werkgroepen en marktplaatsen uit Noord-Brabant

Samenwerking Brabantse gezelschappen

De Brabantse gezelschappen voor jeugd Schippers&VanGucht, philharmonie zuidnederland, Theater Artemis en de Stilte hebben de handen ineen geslagen en presenteren voor werkgroepen en marktplaatsen voor cultuureducatie in de provincie Noord-Brabant het Brabant Menu.

Langdurige relaties met het onderwijs in de eigen regio

Het Brabant Menu speelt in op de verzelfstandiging van KunstSelect van Kunstbalie. Een kunstmenu dat voorstellingsbezoek voor kinderen in het primair onderwijs in Noord-Brabant garandeerde. Met het Brabant Menu continueren we langdurige relaties met werkgroepen en marktplaatsen voor cultuureducatie. De opzet is eenvoudig: gezelschappen, scholen en werkgroepen spreken samen de intentie uit gedurende twee schooljaren intensief samen te werken. Er worden per schooljaar minimaal twee voorstellingen van de Brabantse gezelschappen gepresenteerd (meer mag natuurlijk) voor twee duo-leerjaren. Het aanbod is gevarieerd: theater, dans of muziek, of een combinatie, op school, op locatie of in het theater.

Kosten

Het Brabant Menu is af te nemen voor € 7,75 per leerling. Dat is inclusief lesmateriaal dat is toegesneden op  de competenties en gedragsindicatoren uit de Cultuurloper en exclusief eventuele zaalhuur/locatiekosten en vervoerskosten van leerlingen.

Maak kennis met het aanbod van het Brabant Menu