GROEP 3-4

De Driedaagse

THEATER ARTEMIS

Locatie: Op school
Discipline: Theater
Duur: Drie aaneengesloten dagen theatrale performance in de school
Maximaal aantal leerlingen: Deze voorstelling is alleen te boeken voor alle groepen 1 t/m 4 per school

Artemis ontwikkelde vier theatrale soloperformances die zich gedurende drie dagen afspelen op een basisschool. De voorstelling begint onaangekondigd en lijkt in tijd en ruimte eindeloos. Drie dagen is de verbeelding aan de macht – interactief en avontuurlijk!

Stoffologie: Professor Christopher, wetenschapper verbonden aan het Ministerie van Stoffologie, onderzoekt het stof op de school. Met de klas ontdekt hij onder zijn microscoop iets bijzonders.

De Takkentoktikker: Een eenzaam figuurtje dat normaal ver weg in de bossen leeft, is op school beland en heeft de hulp van de kinderen nodig.

Klusbedrijf Smorenberg: Deze klusjesman doet in tergende slowmotion zijn ogenschijnlijk eenvoudige werk. Waarom komt hij allerlei spullen uit de klas halen? En waar komt dat glitterpoeder vandaan dat hij al uren staat op te vegen?

N.N.O.D.: Een Nog Niet Ontdekt Dier verschijnt in de verte. Oei. Het komt steeds dichterbij en het eet geel. De volgende dag heeft het zich gevestigd in de school.

Scholen die al eens De Driedaagse hebben genoten, krijgen bij een volgende ronde uiteraard een andere Driedaagse aangeboden.

Fotograaf: Henk Claassen

Scroll naar boven