GROEP 5-6

Het dier, het dier en het beestje

Theater Artemis

Locatie: Theaterzaal
Discipline: Theater met muziek
Duur: 75 minuten
Maximaal 220 leerlingen per voorstelling

Een gezongen fabel over verdrietig nieuws en alle gewone dingen die er dan ook nog zijn

Een moeflon/zeebaars/brandgans, zit in een voetbalteam bij een ringslang/bruinvis/lama, samen met hun klasgenoot de bosduif/ steenmarter/melkkoe. Op een dag komt de spitsmuis/tapir/karekiet niet meer op de training. Wat gek is. Hij/zij/het is er eigenlijk altijd. En hij/zij/het zou de keepershandschoenen mee nemen. En het regent ook nog.

Hoe maak je van hele gewone dingen een dromerige musical?  Laat dat maar over aan Jetse Batelaan. Met betoverende dierenpakken, live muziek en een echte hond. Wat zien we als we van een afstandje naar ons leven kijken? En wat als er plotseling een salamander/egel/ shetlandpony als zij-instromer bij jou voor de klas staat?

Het dier, het dier en het beestje maken we voor 8+, maar zowel jong als oud zijn vaak verslingerd aan wereldberoemde dierenverhalen en de wildernis. Nu is het aan Jetse om daar zijn draai aan te geven.

Dieren ontroeren mensen. Hoe kijken dieren eigenlijk naar ons? Houden zij het droog…? Een beeldende voorstelling met live muziek en een echte hond 

Regie Jetse Batelaan

Scroll naar top