GROEP 7-8

Warnet

Schippers&VanGucht

Locatie: Op locatie
Discipline: Theater – multimedia
Duur: 60 minuten
Maximaal 70 leerlingen per voorstelling

“Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is en doen alsof alles een wonder is. Ik geloof in de laatste manier.” – A. Einstein

In Warnet (synoniem voor labyrint) bevind je je in een witte kubus van 8 bij 8 op een piramidevormige tribune. Op vier grote schermen – en tegelijkertijd live – zie je 1 acteur, die als veertig verschillende personages uiteenlopende fragmenten van een leven speelt: een oude vrouw op zoek naar haar hondje, mensen met punthoedjes onderweg naar het feestje van een honderdjarige, een man strijkt zijn das op strijkmuziek.

Warnet vertelt over wat we op onze dagelijkse weg tegenkomen: een brede waaier aan verschillende – ogenschijnlijk onbelangrijke – verhalen. Iedereen uit het publiek ziet iets anders en andere details, waardoor je in samenwerking met je eigen hoofd, een unieke voorstelling maakt en beleeft.

Warnet is tegelijkertijd een puzzel die je samen legt, wijzend, fluisterend, stiekem lachend, hardop zingend. Warnet is een ode aan de mens door samen te kijken naar de schoonheid van het alledaagse.

Warnet is een productie van Schippers&VanGucht, in coproductie met Het Zuidelijk Toneel.

Fotograaf: Wannes Cré

Scroll naar boven