Breda – Podium Bloos – maandag 29 januari 2024 – 16.15-20.00 uur

VOORSTELLINGEN

De grote voorleesshow (gr 1-4) House of Nouws
Met De Grote Kleine Voorleesshow nodigt House of Nouws kinderen uit om op een niet-schoolse manier met taal bezig te zijn. Met een heleboel verrassende ingrediënten brengen we een voorleesboek tot leven. Zo wordt voorlezen een onvergetelijke ervaring.
Het voorleesboek is De NEEhoorn van Marc-Uwe Kling. Het is een dwars boek over niet mee willen doen, geschreven met veel humor en taalgevoel.

Ik ga een Eiland kopen (gr 7-8) – Philzuid
Voelen wij ons allemaal wel zo welkom in dit land? Hebben we de vrijheid om te zijn wie we zijn? Krijgen we de vrijheid of geven wij de vrijheid wel aan anderen?
Als je dat niet zo voelt, kun je maar beter een Eiland kopen, gewoon met de pinpas van je pa. Maar of het daar allemaal goed komt?

Ik ga een Eiland kopen

Lezing

door professor in de Stoffologie
Theater Artemis (De driedaagse) – door de professor zelf en zijn educatiemedewerker
Theater Artemis heeft een aantal jaren de scholen bestormd met De Driedaagse, onder andere STOFFOLOGIE. In het stof van de school ontdekt Professor Christopher een stofkabouter. Als je aan een stofkabouter denkt, groeit hij… de volgende ochtend wordt er een grote stofkabouter aangetroffen op school. Hoe kunnen we die nu weer klein krijgen?

Artemis zoekt naar een nieuwe vorm voor een bijzondere voorstelling op basisscholen. We dompelen ons eerst onder in de verbeelding van STOFFOLOGIE en gaan dan in op de vraag wat Artemis hieruit meeneemt en wat nieuwe inspiraties zijn. Wat zou jij terug willen zien in een nieuw schoolbestormend project?

Driedaagse - stoffologie

Workshops

keuze uit:
Zien, horen: doen! – Nieuwe workshop over hoe dans en muziek elkaar versterken door Suzanne Driedijk en Maud Broeksteeg.

Muziek en Taal  – door Michiel Bijmans en twee musici van Philzuid – Philzuid
Hoe gaan muziek en taal samen? Moeten ze elkaar versterken of is een contrast juist heel spannend? Klinkt muziek altijd hetzelfde of kan je het aanpassen aan de situatie.
Aan de hand van teksten en live gespeelde muziek door musici van Philzuid ga je dit in groepjes uitproberen en mag je de musici vragen muziek op een

Deelname is gratis. Bij afwezigheid, na aanmelding, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen

Scroll naar boven