GROEP 1-2

De Driedaagse

THEATER ARTEMIS

Locatie: Op school
Discipline: Theater
Duur: 3 dagen
Deze voorstelling is alleen te boeken voor alle groepen 1 t/m 4 van een school (ook speciaal onderwijs)
Beschikbaar vanaf: N.N.O.D., Klusbedrijf Smorenberg, Stoffologie en Takkentoktikker hele schooljaar. Nieuwe De Driedaagse vanaf januari 2025.

Er komt een onverwachte gast op school…
Drie dagen lang zal op school even alles anders zijn.
Drie dagen is de verbeelding aan de macht.
Dit is theater dat dicht op de huid zit.

Theater Artemis ontwikkelde vier theatrale performances: De Driedaagse. Begin 2025 wordt dit aanbod aangevuld met een gloednieuwe De Driedaagse, speciaal voor op basisscholen. Het wordt weer een bijzondere theatrale ervaring, waarbij de kracht van de verbeelding gevierd wordt.

N.N.O.D.: Een Nog Niet Ontdekte Diersoort verschijnt in de verte. Oei. Het komt steeds dichterbij en het eet geel. En de volgende dag heeft het zich gevestigd op school. Hoe kunnen we contact maken?

Klusbedrijf Smorenberg: Deze klusjesman doet in tergende slowmotion zijn ogenschijnlijk eenvoudige werk. Waarom komt hij allerlei spullen uit de klas halen? En waar komt dat glitterpoeder vandaan dat hij al uren staat op te vegen?

Stoffologie: Professor Christopher, wetenschapper verbonden aan het Ministerie van Stoffologie, onderzoekt met de kinderen het stof op school. Onder zijn microscoop komt hij een zeer zeldzame stofkabouter tegen. Wat nu?

De Takkentoktikker: Een eenzaam figuurtje dat normaal ver weg in de bossen leeft, is op school beland en heeft hulp van de kinderen nodig.

Een nieuwe De Driedaagse 2025

Scroll naar boven